Zumba
Зумба претставува латино танц тренинг каде со помош на различни комбинации од кореографии се изведува дадениот тренинг.
Зумба е доста проширена низ светот почнувајќи прво од Бразил па и во многу други држави. Доста е забавна, луѓето ја практикуваат секојдневно се со цел преку забава да се постигнат посакуваните резултати на телото. Часот го води еден или два инструктори а останатите ги пратат во ритамот на музиката. Познато е дека во еден час со Зумба се согоруваат од 350 до 500 калории.
имате прашања?
контактирајте не