Total Body Workout
Total Body Workout е комбинација на вежби кои ги опфаќаат сите мускулни групи на цело тело.
Интензивен тренинг што помага да се подобри силата, флексибилноста и издржливоста на телото. Одлично ги тонира мускулите и помага во градење на атлетско тело. Сите вежби можат да се прилагодат на секоја старосна возраст.
имате прашања?
контактирајте не