TapOut
TapOut е интензивна кардио програма која комбинира елементи на боречки вештини.
Вежбачите  во оваа групна активност користат удари со нозе и раце, со цел да се зголеми координацијата на телото при што се согоруваат огромни количества на калории. Се изведуваат вежби кои вклучуват скокање на јаже, склекови, плиометриски вежби кои максимално ги оптеретуваат мускулите за краток временски период. TapOut е исклучително ефикасен тренинг кој ќе го промени вашиот изглед за само 90 дена.
имате прашања?
контактирајте не