Power Pilates

За повеќето луѓе во светот Power Pilates е многу повеќе од метод на вежбање – тоа е начин на живот.

 Базирано на вежби кои ги активираат сите мускулни групи во континуирано движење, помага да изгледате и да се чуствувате најдобро. Преку правилното дишење прави баланс меѓу телото и умот, ја подобрува флексибилноста, агилноста, и помага во ублажување на болките во грбот. Без разлика на старосната возраст пилатесот може да го практикува секој.
имате прашања?
контактирајте не