Cardio Aero
Cardio Aero представува комбинирана кардио програма за издржливост, подобрување на картиоваскуларниот систем и обликувањето на мускулите.
Го забрзува процесот на разградување на масните наслаги кај телото. Аеробните вежби ги спроведуваат професионални инструктори кои го регулираат интензитетот на серијата и индивидуалните вежби со помош на динамична музика.
имате прашања?
контактирајте не