Body Pump
Body Pump е програма за тренирање на цело тело со тежина врз основа на кардио во забавен 50 минутен интервал.
Се користат вежби слични на класичниот фитнес, но наместо големи тежини и мал број на повторувања, Body Pump го прави спротивното. Базиран е на REP EFFECT каде што се користат ниски тежини и голем број на повторувања,при што се согоруваат повеќе од 500 калории за време на еден тренинг. Предводени од инструктор заедно со група ќе поминете одлични 50 минути и ќе постигните неверојатен резултат.
имате прашања?
контактирајте не