РАСПОРЕД НА
АКТИВНОСТИ
2020
p
За реализирање на активност потребни се минимум 5 лица. Поради големата заинтересираност потребно е резервација на вашето место. Закажување лично во центарот или на тел. број 078/219-212. Краен рок за закажување или откажување е 2 часа пред почетокот на групната активност
Последни промени се направени на 05.11.2020 во 19:07 часот
ПОНЕДЕЛНИК
18
00
19
00
20
00
ВТОРНИК
15
00
18
00
19
00
20
00
СРЕДА
18
00
19
00
20
00
ЧЕТВРТОК
15
00
17
00
18
00
19
00
ПЕТОК
18
00
19
00
20
00
САБОТА
15
00
17
00
18
00
НЕДЕЛА