×
Clear Filters
Filter

Jumbo, 2860 g

3,150.00 ден

JUMBO=ГОЛЕМ! JUMBO=СИЛЕН!

Најновиот производ за зголемување на мускулна маса и сила за оние кои им е најпотребна, со многу додатни состојки.

  • 50 грама протеин по оброк!
  • jumbo-size анаболичка матрица!
  • ултра сложен извор на јаглехидрати: овесни снегулки, витарго и палантиноза!
  • не содржи засладувачи!

JUMBO=ГОЛЕМ! JUMBO=СИЛЕН! Научно е потврдено дека луѓето го потценуваат внесот на квалитетни хранливи материи кога се одлучуваат за исхрана, но имаат тенденција да го пренеценат количинскиот внес кога обликуваат мускул и зголемуваат сила. Тоа значи дека внесуваат помалку калории од што е потребно за континуиран раст и развој! Многу луѓе се надеваат на некоја магична таблета, занемарувајќиго фактот дека најдобрите резултати доаѓаат преку внесување на точната количина на калории кои се состојат од енергетски јаглехидрати и протеини за изградба на мускулна маса. Луѓето кои не се во можност да водат дневник на исхрана најчесто се фокусираат на гејнери од типот на JUMBO кој гарантира дека во телото ќе внесат доволно хранливи материи за посакуваниот раст. JUMBO по оброк содржи 50гр најквалитетен протеин и голема концентрација на брзо и бавно апсорбирачки јаглехидрати.

Начин на употреба: Во интерес на максимални резултати дневно користете барем една целосна доза. Екзактна количина на оброкот треба да се прилагоди на телесната тежина и нивото на активност. Jumbo може да се користи распоредено во текот на целиот ден или да се врзе со тренинг активност. Целта е да се внесат квалитетни хранливи материи кои Jumbo ефикасно ги нуди.

Состав:

Препорака За најголеми резултати користете го JUMBO пред тренинг за енергија и после тренинг за опоравак и изградба на мускулна маса. Никако пред спиење бидејќи јаглехидрати не сте во можност да ги искористите и постои шанса од создавање на масни наслаги. Во шејкер ставете 5дл млеко или вода и на тоа додадете 1оброк (2 дозерки 100гр прав). Од добиениот волумен испијте 80% 1 час пред тренинг. Со оваа количина ќе ги покриете енергетските потреби на организмот и ќе имате доволно енергија за тренинг. Остатокот испијте го веднаш по завршување на тренингот и со тоа го покривате опоравокот и загарантирате мускулен раст.

Пакување:

2860 гр