×
Clear Filters
Filter

Creapure (Creatine Monohydrate), 1000 g

2,400.00 ден

Creapure (Creatine Monohydrate), 1000 g

Создаден од AlzChema во Германија, Creapure® е светски реномиран како најчистиот и најквалитетниот микронизиран креатин монохидрат достапен на пазарот.

Денеска се достапни многу различни облици на креатин, но Creapure®  е единствениот креатин на светот кој константно се тестира со цел да се ослободи од нечистотиите и непотребните материи вклучувајќи (CRN), дицијандиамид (DCD) и дихидротриазин (DHT).

Creapure® е 99.99% чист креатин монохидрат за разлика од останатите кои се движат под таа чистина од 99,9%.

Креатин е идеален производ со широк спектар на потрошувачи, од бодибилдери до спинтери, но најважно за луѓе кои сакаат да ја подобрат својата сила, брзина и чиста телесна маса. Предмет е на голем број студии и докажано помага  во зголемувањето на сила и чиста мускулна маса. Креатин монохидрат исто така се покажува одлично во зголемување на телесни перформанси и краткотрајни вежби со висок интензитет.

Клучни предности:

  • Најчиста форма на креатин монохидрат
  • Создаден од AlzChem во Германија
  • Помага при зголемување на телесни перформанси и кратокотрајни тренинзи со висок интензитет

Начин на употреба: Промешајте 1/2 мерица (2,5 гр) со вода и конзумирајте еднаш дневно .* После  8 недели правете 1 недела пауза.

*подобрен учинок се постигнува со дневен внес од 3гр креатин. Креатинот не смее да го користат трудници, доилки и личности помлади од 16 години! Конзумирањето може да предизвика раст на телесна маса поради насобирање вода во мускулите

Препорачаната дневна доза не смее да се надминува. Додатокот во исхрана не смее да се користи како замена или надоместок на баласирана и здрава исхрана.

Состав:

сервирање (2,5 грсодржи: Creapure® (Креатин Монохидрат) 2,5 гр

Состојки: 100% Creapure® (Креатин Монохидрат)

Пакување:

1000 g