×
Clear Filters
Filter
SKU: S0036.

Active Gym Squat Rack

48,254.00 ден

Squat Rack
Squat Rack Tech Pro обезбедува максимална удобност и безбедност при изведување на една од основните вежби – чучњеви. Заштитните греди овозможуваат избегнување на повреди при тренинзи со поголеми тежини. Неколку потпирачи на лостот, овозможуваат удобно тренирање.

Tech Pro е опрема дизајнирана за спортисти и ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси.

Главни карактеристики:
*Двата потпирачи на лостот овозможуваат да се прилагоди почетната позиција на опремата на било кое потребно ниво;
*Шест држачи на дискови;
*Заштитни греди во долниот дел од справата, овозможуваат безбедно вежбање за спортисти и за почетници.

Спецификација:
*Должина: 208cm
*Ширина: 130cm
*Висина: 128cm
*Тежина: 60kg