ТРЕНЕРИ
Untitled-1
Мартин Манев
персонален тренер

Мартин Манев е квалификуван фитнес тренер. Дипломиран аниматор по физичка култура во Скопје. Уште од рани години почнува да се занимава со спорт. Најпрво со гимнастика, фудбал, кошарка, џудо, за понатаму својата кариера да ја насочи во CrossFit водите каде што и се пронаѓа повеќе од 7 години. Денес работи како тренер по CrossFit, Spinning, Hit тренинзи, BodyPump, TapOut…
Извесно време има работено како кондиционен тренер на одбојкарскиот клуб Вардар. Доколку ви е потребна било каква психофизичка, кондициона и натпреварувачка подготвеност и посакувате подобар и здрав живот слободно контактирајте го бидејќи заслужувате да бидете дел од неговиот тим.

CrossFit Body Pump TapOut Total Body Workout Spinning

02
Марина Зоксимовска
персонален тренер

Од рекреативен вежбач и љубов кон истражување на нови предизвици во спортот, така се роди и мојата желба за усовршување на поимот функционален тренер. Јас сум Марина Зоксимовска и мојата приказна со спортот започна пред 10 години, со возење на точак по планинарски тури, пливање, посетување на кондициони натпревари, долги години посетување на групни кардио и кросфит тренинзи за потоа да прерасне во моја професија. Од тука се роди и организацијата на Фит Гејмс, тимски кардио натпревар кој се одржуваше во Скопје. Марина е љубител на кросфитот, но во мојата програма ќе сретнете комбинации од интензивни тренинзи како Кросфит, Амрап, Емом, Хиит, Интервали … со еден збор функционален фитнес. Го препорачувам на секој кој сака здраво тело, многу снага и млад дух, ве предизвикувам и се гледаме на тренинг.

Pilates CrossFit Body Pump Аеробик Spinning TapOut

03
Мартин Коцев
персонален тренер
Мартин Коцев е дипломиран професор по физичко образование, спорт и здравје. До 18 годишна возраст активно се занимава со Кошарка. Во почетокот на студирањето почнува да се занимава професионално со фитнес и правилен начин на исхрана. Работи како персонален фитнес тренер. Исто така работи и со групни активности како што се: Фит кидс, Функционален тренинг.
Своето знаење во областа на фитнесот го има стекнато преку 4 годишното студирање на Факултетот за физичка култура, спорт и здравје, како и на голем број семинари.
Доколку сакате да го промените својот начин на живот и да воведете здрави навики во вашето секојдневие Мартин е вашиот правилен избор.
01
Дарио Никола Тренчев
персонален тренер

Дарио Никола Тренчев, е персонален боди билдинг и фитнес  тренер со меѓународна диплома.Тој уште од мал почнува да се занимава со повеќе спортови како: фудбал, одбојка, пливање, кошарка, бокс.. Тој неколку години имал проблеми со прекумерна тежина и мотивацијата ја нашол во теретана каде ослабнал повеќе од 50 килограми.Тој голем чекор, го заинтересирал многу повеќе за таа област, и тој се надоградува завршувајќи ја FIT-BIZ academy во Скопје.

Овде започнува неговата кариера како персонален тренер, тренирајќи индивидуално приватни клиенти. Доколку сакате да изгледате фит и да се чувствувате убаво, бидете слободни да го контактирате.

04
Илија Даов
групен Јога тренер

– млад 63 години , со јога се бавам 20 години од кои 11 години сум јога-инструктор (тренер) и учител по медитација. Освен по години јогиското искуство се вреднува и по 500 меѓународни наставни часови.

Јога