Функционални и модерни тушеви и соблекувални
женска и машка

балансирајте го вашиот ум
дух и тело
После тренинг балансирајте го вашиот ум, дух и тело во нашите елегантни и функционални соблекувални и тушеви, дизајнирани со моќниот скапоцен камен Oникс кој Ви дава сила и овозможува поддршка во околности на ментален или физички стрес. Ја балансира вашата енергија и ја усогласува со поголема моќност.
Во нашите функционални тушеви можете да си овозможите после сауна контрастен ( ладен) туш кој е дизајниран да ги стави мускулите и кардиоваскуларниот систем во состојба на борба. За време на кратката постапка (не повеќе од 2 минути), клиентот да биде подложен на овој здравствен шок периодично се тушира со топла (30-35 ° C) и ладна (10-15 ° C) вода.
контрастниот туш го зголемува метаболизмот
го зајакнува имунитетот
Оваа огромна амплитуда на температурата делува исклучително тешко за кардиоваскуларниот систем и затоа не се препорачува за луѓе со слабо срце. За други, сепак, контрастниот туш го зголемува метаболизмот, го зајакнува имунитетот и помага во обновување на мускулите по интензивен тренинг.
Опуштете се и дозволете обновување на мускулите, регенерација на ткивата, флексибилност и многу повеќе .