ИНОВАЦИИ ВО

PULSE FITNESS

Pulse Fitness & Spa нуди многу иновации во областа на фитнесот и здравиот живот.  Апаратите и техниките што можете да ги најдете во нашите клубови се лиценцирани од некои од најпознатите имиња во светот.
Тие се дизајнирани да заштедат огромно време и напор за најбрзите меѓу Вас. Помеѓу нив се механичката подвижна лента Active Gym Curve Treadmill како и најсовремен систем за вентилација и климатизација кој ни овозможува 24 часа чист и свеж воздух со висока доверливост на системот за климатизација обезбеден со преку 100 вградени сензори, мерење на температура во 34 точки за обезбедување на комфортна температура во објектот и гарантиран квалитет на воздух со мерење концентрација на CO2 во 8 точки и контролиран дотур на свеж воздух
Wexer Virtual Trainer
Wexer Virtual Trainer
Active Gym Curve Treadmill
Active Gym Curve Treadmill
Најсовремен систем за вентилација и климатизација
Најсовремен систем за вентилација и климатизација