Ароматерапија во сауна
со билни ароми

Можност за термичка терапија со релаксирачки ароми. Пригушените светла во сауната и мирисите на цимет, лаванда, кедар, лотос, ментол и многу други на ваше барање можат да бидат достапни и да се грижат за борба против стресот и заморот на вашето тело, дух и ум.
Во овие сауни вулканските камења ја акумулираат топлината, а комбинацијата од мирис на дрво и билни ароми даваат неповторливо чуство на релаксација и уживање.

Комбинацијата од топол воздух во сауна и нагло ладење на телото преку ладен туш , силно го стимулираат имунитетот и кардио-васкуларниот систем.